keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kauniiden kevätpäivien tuhlailua


6 kommenttia:

 1. Pakkashölmöilyt saisivat minunkin puolestani olla tässä! Olen kirjakaupassa töissä ja meillä pidetään tietenkin yhteneväisiä työvaatteita, joten mielikuvituksen voi todellakin jättää kotiin. Junalla kun vielä joutuu työmatkat liikkumaan, niin talvella ei kannata muuhun pukeutuakaan kuin fleeceen ja fleeceen, että kestää junien puolen tunnin myöhästymiset ilman jäätymiskuolemaa. Mekkokelit heti ja sassiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Meillä saa kyllä pukeutua "oman persoonan mukaan", mutta käytännössä se on sitä, että vetää päivästä toiseen samat kulahtaneet farkut ja flanellin tai neuleen tai molemmat päälle :D

   Päiväkodeissa pukeutuminen vähän jakautuu kahtia. On näitä farkut+paita, tai legginsit + pitkä mekko/tunika ihmisiä. Siitä voi sitten ihan oman persoonan mukaan valita haha ;)

   Poista
 2. Hahha, ihan mun suusta toi vaate avautuminen.. Keväällä onneksi voi käyttää vähän enemmän mielikuvitusta, kun ei tarvii niitä kumppareita tai toppavaatteita!

  ps. omien vaatteiden lisäksi ärsyttää vielä enemmän se lasten kurahousuralli:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, vaikka meidän päiviksen piha on kyllä siinä kunnossa, että siellä on aika hyvä käyttää kumppareita ja pitkään...

   Kurahousut on harvinaisen perperistä, mutta onneksi niihin tottuu ajan kanssa. Tai en mä tiedä tottuuko, mutta kun pakko ne on kiskoa niille päälle, niin sitten kiskotaan :D

   Poista
 3. Ite oon samalla meiningillä viettänny tässä talvilomaa. Kissat kainaloon ja peiton alle aamuarskaan makaamaan. Parasta laatuaikaa ikinä! Mutta mielellään jo toivois, että tulis sellaset kelit, että vois siirtyä ulos puuhailemaan tai rötväilemään.

  Upeita otuksia sulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä toi viereinen puisto houkuttais jo kovasti. Tai siis ei houkuta kiitos lumen ja pakkasen (!), mutta kyllä puistoiluja jo odotetaan kovasti.

   Onhan nuo mirrit tosi ihania!

   Poista

SHOW ME SOME REVOLUTION!